Visul merge mai departe
  

 
     Index
    Prima pagina  
     Iubirea
    Noi si ceea ce ne-a legat
     Testamentul
    Suflet si cuvinte
     Durerea
    Lacrimi si disperare 
     Visul
    Un viitor imposibil? 
     Diverse
    Ganduri, mesaje, articole
 
 

Am crezut in iubire [10 oct. 2001]

Am crezut in iubirea totala, fara limite si fara constrangeri. Am crezut intr-o iubire speciala care-mi va aduce implinirea si familia la care visez de multa vreme. Am visat la o partenerea deosebita. Am visat la o partenera care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, cu calitati si defecte si pe care s-o iubesc cu toata fiinta mea. Am visat sa am alaturi un om cu care sa impartasesc aceleasi vise si cu care sa construiesc viitorul, alaturi de care sa muncesc cu bucurie si impreuna cu care sa am copii care sa ne implineasca pe amandoi. Si D-zeu s-a indurat de visul meu: mi te-a dat pe tine, cu toata dragostea ta mare, atat de mare incat nu exista masura pamanteana care s-o masoare. Mi te-a dat pe tine cu tandretea ta de care aveam atata nevoie, mi te-a dat pe tine ca muza a tot ceea ce faceam.

Te-am avut pe tine alaturi ca sa pot invata sa traiesc frumos. Mi te-a dat pe tine ca sa invat, pana nu e prea tarziu, ce este iubirea adevarata. Pentru a invata ce inseama sa nu exista limite, ce inseamna toleranta si intelegerea dincolo de aparente; pentru a invata ce inseamna adevarata prietenie, pentru a invata impartasirea fiecarui gand si fiecarui gest. Mi-ai fost alaturi pentru ca eu sa te iubesc si sa te respect pentru tot ce ai fost, pentru ceea ce esti si pentru ceea ce vei ramane in sufletul meu.

Mi te-a dat D-zeu pentru ca eu sa invat ce inseamna binele si raul, pentru ca eu sa te iubesc pana la lacrimi, pana la moarte si pana dincolo de ea. Pentru ca eu sa stiu ce inseamna un om bun si rabdator, un om asa cum n-am mai intalnit. Cat am fost alaturi de tine am intuit doar ca traiesc o iubire speciala. Acum cand privesc in urma imi dau seama ca intr-adevar, tu ai fost femeia pe care am asteptat-o si pe care am cautat-o. Imi dau seama ca alaturi de tine mi-as fi gasit implinirea. Am trait totul alaturi de tine, pentru ca iubirea noastra n-a fost doar iubirea dintre barbat si femeie, a fost iubirea in toate formele ei. Te-am iubit pentru tot ceea ce ai fost tu, te iubesc pentru tot ce mi-ai lasat in suflet si ma rog lui D-zeu sa ma ajute sa pastrez in suflet tot ce mi-ai lasat. Iti multumesc pentru toata incantarea pe care mi-ai adus-o in viata atunci cand nu mai speram sa existe asa ceva. Iti multumesc ca mi-ai purtat mereu de grija si mi-ai vrut binele.

Iti multumesc ca ultimele tale ganduri au fost pentru mine si am sa le pastrez cu drag in suflet. Asteapta-ma la granita dintre lumi pentru ca am sa incerc mereu sa ajung la tine. Iti multumesc pentru toate cate mi-ai spus de cand nu mai esti in aceasta lume. Iti multumesc pentru viitorul pe care mi-l arati prin fiecare lucru din jurul meu. Iti multumesc ca, desi in alta lume, in cele mai grele momente pentru mine, ai gasit puterea de a-mi fi alaturi. As vrea sa-ti pot promite ca voi implini tot ceea ce ne-am visat. Imi doresc sa reusesc, dar acum n-am puterea de a ma aduna si de a continua. Ajuta-ma tu iubito, ajuta-ma asa cum ai facut-o mereu.

 
Durerea