Visul merge mai departe
  

 
     Index
    Prima pagina 
     Iubirea
    Noi si ceea ce ne-a legat
     Testamentul
    Suflet si cuvinte
     Durerea
    Lacrimi si disperare 
     Visul
    Un viitor imposibil? 
     Diverse
    Ganduri, mesaje, articole
 
 

O lume de vise [17 nov. 2001]

Noi am fost unii dintre acei oameni care visau fara incetare. Asadar, nu aveam un singur vis, aveam o multime de vise. Dar cel mai mult ne doream sa fim impreuna, sa formam o familie, sa fim fericiti si sa imbatranim alaturi. Chiar daca parintii nostrii nu intelegeau relatia noastra (mai ales mamele), noi doream sa ne casatorim. Dupa 3 ani si jumatate relatia noastra nu se mai putea numi "moft", asa cum o catalogasera familiile noastre. Nu spun ca totul era absolut perfect, aveam si noi momentele noastre de criza dar stiam mereu sa ne oprim la vreme si sa cautam o solutie. De fiecare data vorbeam despre problema pe care o aveam si problema se termina intr-o imbratisare si o vorba dulce. Si totul era ca mai inainte. Problemele pe care le-am avut n-au distrus iubirea ce ne purtam, au facut-o mai puternica.

Implinirea prin iubire [20 nov. 2001]

Alexa vroia sa aiba totul: familie, cariera, siguranta ... tot ce-si doreste o femeie, tot ce ne dorim noi toti fie ca recunoastem, fie ca nu. Ma uitam la ea si vedeam ca are atata vointa, atata energie. Stiam ca va reusi, asa ca nu-mi ramanea decat sa cred in ea si in visul ei. Acum insa, nu mai am decat amintirea ei si dragostea pe care vreau s-o pastrez in mine. Imi spunea deseori cat de mult i-ar place sa faca munca pe care o fac eu, iar eu nu intelegeam ce i se parea atat de minunat in ceea ce faceam. De fapt, ei ii placea creativitatea, dinamismul, calatoriile, ii placea sa invete si sa imparta lucrul asta cu ceilalti. Acum, am ramas singur cu toate astea: cu visurile ei si ale mele. Sa fiu eu atat de puternic incat sa traiesc de acum pentru doi?

Proiecte pe internet [17 nov. 2001]

Amandoi eram foarte legati de internet. Eu inca mai sunt, pentru ca face parte din munca mea. Pentru noi internetul a fost un mijloc de comunicare util si rapid. Incepusem mai multe proiecte care urmau sa se dezvolte pe intenet si ne bucuram cu fiecare pas pe care il faceam spre implinirea acestor dorinte. Pentru ca aceste proiecte au insemnat atat de mult pentru noi amandoi, am sa le continui. De dragul Alexei care a muncit alaturi de mine mereu, chiar daca era vorba de-o idee traznita. Nu stiu cum reusea, dar gasea mereu ceva care sa aprecieze la mine si era mereu incantata de ideile mele. Poate ca n-am sa fiu niciodata in stare sa iubesc atat de mult ca ea, sa inteleg si sa sprijin, dar sunt bucuros ca macar vad toate astea. Si sunt fericit ca cineva m-a iubit asa cum a facut-o ea. Ar trebui sa multumesc cuiva pentru toate astea: Multumesc Alexa.

 
Visul