Visul merge mai departe
  

 
     Index
    Prima pagina  
     Iubirea
    Noi si ceea ce ne-a legat
     Testamentul
    Suflet si cuvinte
     Durerea
    Lacrimi si disperare 
     Visul
    Un viitor imposibil? 
     Diverse
    Ganduri, mesaje, articole
 
 

Mesaje de condoleante [13 ian. 2003]

Desi am raspuns la fiecare mesaj de condoleante, simt ca trebuie sa multumesc celor care au fost alaturi de mine in momentele in care nu mai vroiam decat sa mor si eu. La inceput, erau doar "mesaje", apoi mi-am dat seama ca oamenii astia chiar tineau la Alexa. Ea chiar insemnase ceva special si pentru ei, nu numai pentru mine. Era o consolare sa vad ca atat de multi oameni au respectat-o si au iubit-o pentru ceea ce era ea. Si atunci am inceput sa multumesc fiecaruia in parte si la toti laolalta. Poate ca fara sa-si dea seama facusera ceva important pentru mine: ma ajutasera sa depasesc un moment greu pentru mine. Ar fi fost cumplit daca ei nu mi-ar fi fost alaturi. Vorbindu-mi mereu de ea m-au facut sa inteleg ca Alexa mea era o persoana mult mai buna si mai deschisa decat stiusem eu vreodata. Mereu grabit si ocupat trecusem, fara intentie, pe langa lucruri importante. Fara acesti oameni n-as fi stiut niciodata ce partenera extraordina am avut. Va multumesc la toti - prieteni vechi si noi, cunostinte si romantici de peste tot - va multumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ati dat, atunci cand aveam mai mare nevoie de el.

Am crezut in iubire [10 oct. 2001]

Am crezut in iubirea totala, fara limite si fara constrangeri. Am crezut intr-o iubire speciala care-mi va aduce implinirea si familia la care visez de multa vreme. Am visat la o partenerea deosebita. Am visat la o partenera care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, cu calitati si defecte si pe care s-o iubesc cu toata fiinta mea. Am visat sa am alaturi un om cu care sa impartasesc aceleasi vise si cu care sa construiesc viitorul, alaturi de care sa muncesc cu bucurie si impreuna cu care sa am copii care sa ne implineasca pe amandoi. Si D-zeu s-a indurat de visul meu: mi te-a dat pe tine, cu toata dragostea ta mare, atat de mare incat nu exista masura pamanteana care s-o masoare. Mi te-a dat pe tine cu tandretea ta de care aveam atata nevoie, mi te-a dat pe tine ca muza a tot ceea ce faceam. Te-am avut pe tine alaturi ca sa pot invata sa traiesc frumos. Mi te-a dat pe tine ca sa invat, pana nu e prea tarziu, ce este iubirea adevarata.

Claudia pentru Alexa... [27 nov.2001]

Am intalnit-o acum 5 ani, mi-a placut de cum am vazut-o, era simpatica si plina de viata, emana o bunatate sufleteasca cum la putine persoane gasesti. La inceput era timida dar in 2 zile ne-am imprietenit foarte bine, am descoperit ca aveam multe in comun, de la data nasterii ziua si luna, pana la radacini de nationalitate evreiasca. Era mereu saritoare si foarte deschisa, ne-am atasat foarte repede una de alta am considerat-o ca pe fiica mea...

 
Durerea

Mesaje de condoleante de la: