Visul merge mai departe
  

 
     Index
    Prima pagina 
     Iubirea
    Noi si ceea ce ne-a legat
     Testamentul
    Suflet si cuvinte
     Durerea
    Lacrimi si disperare 
     Visul
    Un viitor imposibil? 
     Diverse
    Ganduri, mesaje, articole
 
 

Alexa & Silviu [18 nov. 2001]

Cine a fost Alexa? O femeie deosebita, era tot ce-mi doream sa am alaturi. Va ramane mereu in sufletul meu ca fiind cea care a stiut sa ma iubeasca ca nimeni altcineva. Cine am fost eu? Un tip agitat si nemultumit, care n-a stiut sa-si dea seama ca era fericit, prea ocupat cu viata de zi cu zi. Cine sunt? Un om care stie sa recunoasca iubirea adevarata si-si da abia acum seama ce inseamna sa fii fericit.

Iubirea noastra [28 oct. 2001]

Mi-e foarte greu acum sa vorbesc despre iubirea noastra, pentru ca trebuie sa ma intorc in timp la niste vremuri pe care n-am sa le mai pot atinge. Spun unii ca de fiecare data cand ne indragostim, ni se pare ca e prima data si ca este pentru totdeauna. Si totusi, multe iubiri se sting la fel de repede precum apar. Se spune ca fiecare iubire este speciala.

Mi-e dor [29 oct. 2001]

Mi-e dor de tine puiule. Nu mai stiu ce sa cred, ce sa gandesc si ce sa fac cu viata mea. Imi lipsesti in tot ce fac. Eu nu mai sunt eu fara tine, ai stiut tot timpul asta. Degeaba sunt in jurul meu cativa oameni minunati care ma inteleg si incearca sa ma ajute. Imi lipsesti tu puiule, numai pe tine te vreau. Degeaba cred uneori ca momentele grele au trecut. Momentele in care imi simt sufletul sec or sa revina mereu, atata vreme cat nu sunt cu tine. Degeaba plang puiule, pentru ca durerea nu trece, doar se transforma. Nu mai e durerea disperata de la inceput care ma facea sa urlu, e una profunda, care coboara cu fiecare zi in cele mai adanci cotloane alte sufletului.

Temeri [30 oct. 2001]

Mi-e teama de momentul in care n-am sa mai pot plange. Mi-e teama ca va veni o vreme cand o sa caut disperat ceva al tau si n-am sa-l gasesc. Ce se va intampla cu mine atunci? De unde o sa-mi iau atunci puterea de a merge inainte? Cateodata traiesti in mine atat de intens incat ma sperii. Alteori te simt atat de departe. Ce sa fac sa te pastrez mereu alaturi de mine?

Poezii pentru Alexandra [9 ian. 2002]

Nu stiu daca ceea ce scriu eu se poate numi poezie. Stiu doar ca ceea ce scriu vine din suflet. Iar Alexei ii placea. Ma indemna mereu sa scriu, iar eu ii raspundeam ca nu mai am timp, ca pentru a scrie ai nevoie de o anumita stare de spirit. Imi pare rau acum, ar fi trebuit sa fac ce ma ruga. Dar poate nu e prea tarziu.

 
Iubirea