Visul merge mai departe
  

 
     Index
    Prima pagina  
     Iubirea
    Noi si ceea ce ne-a legat
     Testamentul
    Suflet si cuvinte
     Durerea
    Lacrimi si disperare 
     Visul
    Un viitor imposibil? 
     Diverse
    Ganduri, mesaje, articole
 
 

Proiecte pe internet [17 nov. 2001]

Amandoi eram foarte legati de internet. Eu inca mai sunt, pentru ca face parte din munca mea. Pentru noi internetul a fost un mijloc de comunicare util si rapid. Incepusem mai multe proiecte care urmau sa se dezvolte pe intenet si ne bucuram cu fiecare pas pe care il faceam spre implinirea acestor dorinte. Pentru ca aceste proiecte au insemnat atat de mult pentru noi amandoi, am sa le continui. De dragul Alexei care a muncit alaturi de mine mereu, chiar daca era vorba de-o idee traznita. Nu stiu cum reusea, dar gasea mereu ceva care sa aprecieze la mine si era mereu incantata de ideile mele. Poate ca n-am sa fiu niciodata in stare sa iubesc atat de mult ca ea, sa inteleg si sa sprijin, dar sunt bucuros ca macar vad toate astea. Si sunt fericit ca cineva m-a iubit asa cum a facut-o ea. Ar trebui sa multumesc cuiva pentru toate astea: Multumesc Alexa.

Revista "Familia ta"

Revista "Familia ta" s-a nascut pe 24 noiembrie 1998. De fapt, la inceput acest proiect s-a chemat "Femina" si avea aproximativ 5 rubrici. Surprinzator, a prins repede la public desi noi nu-l gandisem ca pe o revista. Fusese mai degraba un site-arhiva cu materiale care ar fi putut s-o intereseze pe Alexa. Site-ul a fost facut pentru ea, vroiam sa aiba un alt motiv de bucurie, altceva pe care sa-l avem in comun. Si ne-a iesit atat de bine incat dupa o vreme l-am numit "copilasul nostru". Ne-am dat seama ca numele ales la inceput e un pic cam neincapator si l-am schimbat in "Familia ta". Vroiam sa diversificam rubricile in asa fel incat revista sa se adreseze intregii familii. De ce l-am numit tocmai "Familia ta"? Pentru ca stiam ca sunt multi oameni dincolo de ecranul de sticla care cauta un sfat, o incurajare, un prieten.

Si am vrut ca noi sa fim tot ceea ce ei cauta. Suna pretentios, dar noi chiar credem in acest principiu: sa fim noi familia celor care nu au familie, sa fim mereu alaturi de ei si sa ii sprijinim cu tot ce ne sta in puteri. Iar Alexa era incantata. Cu fiecare luna eram mai implicati in acest proiect si e-mail-urile de la vizitatori curgeau. In incercarea noastra de a satisface toate cererile cat de bine ne-a stat in putinta, am ajuns la forma de azi. Si trebuie sa recunosc ca a reprezentat un efort, dar satisfactiile au fost pe masura. Nu de putine ori mi-am petrecut noptile scriind sau corectand texte, cautand ilustratii potrivite sau regandind structura site-ului. Dar, daca ar fi s-o iau de la capat, as face exact acelasi lucru.

A te ocupa de un site presupune un efort care nu se incheie niciodata. Dar n-am sa las ca asta sa ma opreasca sa mai fac si altele. Si idei am avut si avem. Spun asta pentru ca tot ce urmeaza sa fac a fost gandit si discutat cu Alexa pana la cel mai mic detaliu. Iar ea era atat de bucuroasa.

 
Visul